Sexleketøy fra Womanizer

Womanizer er originalen - det første varemerket til å skape den revolusjonerende teknologien som stimulerer klitoris ved hjelp av lufttrykk

Den revolusjonerende teknologien i Womanizer kalles Pleasure Air-teknologi og gjør det mulig for deg å stimulere klitoris uten direkte kontakt.

Womanizer omslutter klitoris og benytter lufttrykkimpulser som suger og stimulerer klitoris. Med Womanizer får du orgasmer som frem til nå har vært vanskelig å oppnå på samme måte, så tett på hverandre og så kraftige. Mange kvinner får en helt ny slags orgasme takket være den intensive stimuleringen, det er ikke uvanlig at orgasmene når et helt nytt nivå, varer lenger og kommer raskere. Med Womanizer er multiple orgasmer alltid for hånden.

Modellen Premium er Womanizers flaggskip hvor det ikke er spart på noen funksjoner. Men Womanizer Premium kan du nyte den populære patenterte Pleasure Air-teknologien, innstillingen autopilot og Smart Silence! Med Premium får du den komplette Womanizer-opplevelsen.

Lufttrykkimpulsene har 12 intensitetsnivåer som justeres gjennom et enkelt knappetrykk.

I autopilotnivået kan du bare legge deg tilbake og nyte Womanizer mens intensiteten varierer tilfeldig mellom intensitetsnivåene. Autopilot finnes i tre ulike nivåer, og er nøye utregnet for å skape maksimal nytelse for deg. Du kan dra ut orgasmen takket være det finjusterte mønsteret, og mange kvinner kan oppleve en mer intens orgasme på grunn av dette.

Smart Silence:
Denne funksjonen innebærer at Womanizer bare settes i gang når den nesten er i kontakt med huden. Hvis du legger den på den ene siden, slås den umiddelbart av, og slås på når den kommer i nærheten av hudkontakt igjen.

- 12 ulike intensiteter
- Patentert Pleasure Air-teknologi
- 100% vanntett (IPX7 standard)
- Stille motor (under 40dB)
- Autopilot-mode
- Smart Silence-funksjon
- Oppladbar. Magnetisk lading via USB
- Ladetid: 120 minutter
- Driftstid: 240 minutter på medium nivå
- Ekstra stimuleringsmunnstykke
- Oppbevaringspose
- Materiale: ABS, silikon, ftalatfri iht. EU-forordningen REACH.
- Bruksanvisning på 8 språk
- Mål: 155 x 50 x 35 mm
- 2 års garanti

Artikkelnummer: 1654751

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale