The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml

129 NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

Utsolgt,  levering 2-6 hverdager – Farge: No color

Rengjøring & ansiktsvann fra The Ordinary

Glykolsyre er en alfahydroxisyre som eksfolierer huden. Denne 7% formelen tilbyr en mild og skånsom eksfoliering for forbedret hudtone med glød. Den forbedrer også hudstrukturen visuelt ved kontinuerlig bruk. Formelen inneholder også et derivat fra tasmansk pepper som hjelper til med å redusere irritasjonen som kan oppstå i forbindelse med bruk av syrer. Dette derivatet har vegetabilsk opprinnelse, og kan variere i farge avhengig av årstid. Formelens farge kan derfor variere mellom forskjellige produksjonstilfeller. Den inneholder også ginsengrot og aloe vera som gir huden umiddelbar glød og har beroligende egenskaper.

pH-verdien i denne formelen er cirka 3,6. Glykolsyre har en pKa på 3,6, og pKa er det viktigste aspektet å ta hensyn til ved syreforbindelser. pKa angir syretilgjengeligheten. Når pKa er nær pH er det en ideell balanse mellom salt og surhet som gir maksimal effekt av syren samt reduserer risikoen for hudirritasjon.

Bruk: Brukes med fordel om kvelden. Etter rens, fukt en bomullspad med løsningen, og sveip over ansikt og hals. Unngå øyenkonturene og kontakt med øynene. Skal ikke skylles av. Etterfølg med ytterligere hudpleieprodukter etter behov. Om varig irritasjon oppstår, avbryt behandlingen og kontakt lege.
ADVARSEL: Vær oppmerksom på at det er svært viktig at du følger anvisningene, og ikke bruker produktet oftere enn anbefalt (maks. en gang pr. dag). Produktet skal heller ikke brukes på sensitiv, flassende eller skadet hud. Siden det inneholder en alfahydroxisyre (AHA) kan den øke hudens sensitivitet mot solen og det er en økt risiko for solskader. Unngå derfor å eksponere deg for solen under bruk og i en uke etter. Bruk solfaktor på de deler av huden som ikke dekkes av klær.

Innhold: Aqua (Water), Glycolic Acid, Rosa damascena flower water, Centaurea cyanus flower water, Aloe Barbadensis Leaf Water, Propanediol, Glycerin, Triethanolamine, Aminomethyl Propanol, Panax Ginseng Root Extract, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Aspartic Acid, Alanine, Glycine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glutamic Acid, Arginine, PCA, Sodium PCA, Sodium Lactate, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Hexyl Nicotinate, Dextrin, Citric Acid, Polysorbate 20, Gellan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Artikkelnummer: 1540063

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer