Ellos’ teppeguide Tips & triks

Her har vi samlet øvrige tips og råd til hvordan du kan behandle teppet ditt. Ikke glem å lese våre andre guider. Kanskje du vil finne ut hvordan man skaper hotellfølelsen hjemme ved hjelp av gardiner og sengetøy?

Les vår gardinguide og sengeguide!Stygge merker etter møbler?

Når du bytter ut eller fjerner et møbel som har stått på et teppe, kan det etterlate stygge merker. Ta en fuktig klut eller steamer, og børst opp luggen igjen.Glibeskyttelse for teppe og gulv

Glibeskyttelse holder teppet på plass, samtidig som den beskytter gulvet. Med andre ord et lurt tilbehør til teppet.Møbelknotter, teppe og gulv

Det finnes ulike møbelknotter til forskjellige underlag. Hvis møbelet skal stå på teppet, bruk knotter beregnet til dette. Skal halve møbelet stå på teppet og andre halvdel på gulvet? Bruk møbelknotter for gulv på den ene halvdelen, og møbelknotter for teppe på den andre.Vanskelig å finne riktig størrelse?

Velg to like tepper, legg de ved siden av hverandre, og teip sammen på baksiden – en enkel måte å sette sammen riktig størrelse på, tilpasset etter rom og møblering.