Reima Vinterjakke Naapuri

1 499 NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

Delbetal fra 146,00 NOK/mnd

3 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager – Farge: Navy

Jakker fra Reima

Vinterjakke Naapuri fra Reima i klassisk, litt lang parkasmodell som er vann- og vindtett med pustefunksjon og varm vattering. Vannsøyle på minst 12 000 mm og pusteevne på minst 7000 g/m2/24h. Alle sømmer er tapede og vanntette.
Avtagbar, justerbar hette med fleecefôr, avtagbar fuskepelskant og borrelås foran. Høy krage med fleecefôr på innsiden. Glidelås med hakebeskyttelse og beskyttende vindstolpe med borrelås. Innvendig snor med stoppere i midjen. To store lommer nederst med lommeklaff som lukkes med borrelås. En brystlomme. Innerlomme med glidelås fra størrelse 116 og oppover. Innfelt strikk og justerbar borrelås i ermekantene med myk fleece på innsiden. Rundskåret nederkant som er litt lenger bak med splitt i nederkanten. Refleksdetaljer både foran og bak. Kan tørketromles.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1520304-03-122

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer