Levert på 6-8 hverdager
Vakuumpakkere fra Princess
Princess Professional Sous Vide gjør det enkelt å få perfekt resultat av matlagingen hjemme.
For å bruke Sous Vide, fest den ved en kjele, plasser maten i en vakuumpakket pose og still deretter inn tid og temperatur.
Delikat og mør mat!
Denne Professional sous vide fra Princess hjelper deg med å få til den perfekte temperaturen når du lager mat. Vakuum-pakk kjøtt, kylling eller hva du selv ønsker, og legg det ned i perfekt temperert vann og la din sous vide gjøre jobben.
Bli en mesterkokk på kjøkkenet og overrask vennene med en skikkelig gourmet-middag.
Princess Professional sous vide har et håndtak med klemme for å holde den på plass. Sous vide-sirkulatoren er IPX7-sertifisert som betyr at den er helt vanntett. Underdelen består av et rustfritt deksel med plastbunn der det sitter en liten propell for å sirkulere vannet.
Plasser den i et vannfylt kar på ca. fem liter og oppover og fest klemmen. Sous vide-maskinen må kun brukes med vann. Det fylte vannvolumet må ligge mellom MAX- og MIN-nivåmerkene på det rustfrie dekselet. Maten vakuumpakkes og senkes ned i vannet. Tilbered aldri matvarer som ikke er innpakket.
Når du kobler støpselet i kontakten lyser sous vide-maskinens display, klikk deg deretter videre på touch displayet for å oppgi temperaturinnstillingen for deretter å stille inn hvor lang tid maten skal tilberedes.
Temperaturer:
Entrecote: 54° (2 timer, 250 gram/ 2 cm tykk).
Andebryst uten ben: 62° ( 3 timer).
Poteter: 84° (Store 2 timer, små 1 time).
Laks: 48° (200-300 gram, 25 min).
Spesifikasjoner:
Effekt: 1200 W.
Universalinnsats egnet for alle gryter og kjeler opptil 25 liter.
Mål: H 44 x B 8 x D 11 cm.
Vekt: 1,5 kg.
Temperaturintervall: 25-95°.
- Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.
Artikkelnummer: 1554638
Share your favorites!
Bilder taggade med #ellos på Instagram.