Miksere & blendere fra PhilipsPhilips serie høyhastighetsblendere er den nye generasjonen blendere.
Denne blenderen i Avance Collection har en hastighet på 35.000 runder pr minutt, noe som også er bra for svært harde ingredienser. Gjør kremete smoothies, mandelmelk eller for eksempel nøttesmør. Denne høyhastighetsblenderen kommer med to smidige ta-med minimiksere. Du kan mikse smoothien din direkte i selve ta-med mikseren, og bare snu den, sette på lokket og ta den med.

Mer finmiksede frukt og grønnsaker, takket være vår 1 400 W-motor.
Vi har utviklet våre ProBlend 6 3D-teknikk for å sikre at alle ingrediensene i smoothien din blir fint mikset slik at næringsemnene i frukt, grønnsaker og nøtter frigjøres fra cellestrukturen sin og enkelt kan absorberes av kroppen.

Opptil 35 000 runder/min
35 000 runder/min for en utmerket miksing og enda nyttigere smoothies.
Alle elsker en god smoothie så vårt mikserbringer rommer opptil 2 liter, slik at du kan lage smoothies til hele familien (eller spare litt til senere). Fra varsom miksing for myke frukter til solid kraft for hardere frukter og grønnsaker. Valget er opp til deg takket være vår manuelle hastighetskontroll. Rengjør mikserens blad ved enkelt å løsne dem helt fra mikserbeholderen og skylle dem. Bladene kan ikke vaskes i oppvaskmaskin fordi de da mister skarpheten sin.

Lag smoothien din direkte i drikkekruset og ta den med deg! Vår mikser leveres med 2 kraftige 600 ml store drikkekrus som lar deg lage smoothies direkte i glasset og som enkelt kan transporteres i vesken eller ryggsekken din.

Spesifikasjoner:

- Kraftfull høyhastighetsmotor på 1400 W
- 35 000 runder pr minutt
- 2 l glassbeholder
- 2 stk ta-med mini miksere inngår
- Automatisk avstenging
- Ledningsoppbevaring
- Tåler oppvaskmaskin
- Justerbar stang


.

Artikkelnummer: 1514786

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer