Tannpleie fra Oral B

Verdensledende tekniske fremskritt for den mest nøyaktige, skånsomme og stille rengjøringen du noensinne har opplevd. Når du går fra manuell tannpuss til å bruke en elektrisk tannbørste så oppgraderes naturligvis rengjøringen. Men når du tar steget fra en vanlig elektrisk tannbørste til iO så får du en helt ekstraordinær opplevelse som høres, føles og ser ut på en helt ny måte.

- Oral-Bs beste rengjøring noensinne med revolusjonerende iO-teknologi for en profesjonell ren følelse og skånsom børsteopplevelse.
- Kombinerer det unike, runde børstehodet fra Oral-B med skånsomme mikrovibrasjoner for en ren og fresh følelse og 100% friskt tannkjøtt innen en uke.
- Et interaktivt display som viser viktig informasjon som børstenivå og påminnelse om å bytte børstehode samt hilser på deg ved starten og smiler mot deg når du har gjort en god jobb.
- Artificiell intelligens registrerer børstestilen din og guider deg slik at du pusser overalt og ikke hopper over noe sted.
- 5 smarte innstillinger for å gjøre tannpussingen mer personlig: Daglig rengjøring, myk, tannkjøttpleie, intensiv rengjøring og hvitgjøring.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1666300

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale