Karakter 4.5 av 5
2
Vis detaljer

Lindberg Skalljakke Lingbo Jacket

0 NOK NOK

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 29 kr/md.
Les mer

Elpy logo

Utsolgt

I vår Outlet finner du merkevarer og våre egne produkter til gjennomgående lave priser. Her samler vi produkter som er i ferd med å utgå fra vårt sortiment, derfor er våre outletpriser så lave. Shopp kvalitetsdesign til røverpris!

Jakker fra Lindberg

Skalljakke Lingbo Jacket fra Lindberg er perfekt for utelek i all slags vær. Produsert i vind- og vanntett materiale (vannsøyle 10 000 mm) som puster (5000 g/m2/24h) og har tapede sømmer. Jakken lukkes med YKK-glidelås, og har to loddrette lommer med glidelås øverst. Høy, fleecefôret krage samt avtagbar hette med nettingfôr. Strikk i ermekantene og nederst i sidene. Luftig nettingfôr foran og bak, samt nylonfôr i ermene. Refleks på høyre erme og bak i nederkanten. Jakken er noe lenger bak.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Du kan måtte aktivere impregneringen på nytt hvis vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved å stryke eller tørketromle. Det kan også være nødvendig med impregneringsmiddel ved behov.

  • Kvalitet: Vevd
  • Fôr: 100% Polyester
  • Materiale: 100% Polyamid
  • Vaske: Finvask 40°

Artikkelnummer: 1538013-11-110

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.