Farge: Dusty mauve
Karakter 4.8 av 5
9
1 anmeldelse

Lindberg Jakke Melbourne Jacket

559 NOK 799 NOK −30%

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 77 kr/md.
Les mer

Elpy logo

2 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager

I vår Outlet finner du merkevarer og våre egne produkter til gjennomgående lave priser. Her samler vi produkter som er i ferd med å utgå fra vårt sortiment, derfor er våre outletpriser så lave. Shopp kvalitetsdesign til røverpris!

Jakker fra Lindberg

Jakke Melbourne Jacket fra Lindberg i smidig, slitesterk softshell som er vannavvisende. Vannsøyle 5000 mm og pusteevne 5000 g/m2/24h. Innside i myk fleece.
Avtagbar hette. Lukkes med YKK-glidelås. To lommer med glidelås og to innerlommer. Snøring med stoppere nederst. Elastiske båndkanter rundt hette og ermekanter.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Du kan måtte aktivere impregneringen på nytt hvis vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved å stryke eller tørketromle. Det kan også være nødvendig med impregneringsmiddel ved behov.

 • Kvalitet: Vevd
 • Materiale: 100% Polyester
 • Vaske: Finvask 40°

Artikkelnummer: 1559738-05-110

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Dette mener andre

4.8 basert på 9 karaktergivninger
 • Karakter 5 av 5

  Super softshell jakke :)

  Jeg kjøpe denne jakken som en overgangsjakke til min sønn. Den er lett foret og blir brukt nesten hver dag. Er kjempefornøyd med denne :)

  Black

  Juam kjøpte

  Black

  Juam — 2021-07-26

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.