Karakter 1 av 5
1
Vis detaljer

IDUN Minerals Ultra Light Daily Face Cream Solsken SPF 50 30 ml

279 NOK

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 53 kr/md.
Les mer

Elpy logo
Ultra Light Daily Face Cream Solsken SPF 50 30 ml

Få antall igjen:  levering 2-6 hverdager

Dagkrem fra IDUN Minerals

Primes. Protects. Prevents. IDUN Minerals Solsken SPF 50 er en ultralett dagkrem, primer og svært beskyttende SPF på samme tid. Den hurtigabsorberende og fuktighetsgivende formelen er beriket med vitamin E og niacinamid (3%) som forbedrer hudens tekstur og styrker hudbarrieren. Solkremen har SPF 50 som beskytter mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler som kan årsake for tidlig aldring. En perfekt dagkrem å legge til i din hudpleierutine året rundt, og som holder sminken på plass.

IDUN Minerals Solsken SPF 50 er vegansk, parfymefri og dermatologisk testet.

Passer bra for: Alle hudtyper.

Bruk:
- Bruk som siste steg i morgenrutinen, alene for lett glans og fukt eller som primer før sminke. - Påfør sjenerøst før soleksponering. Ta på mer alt ettersom for å beholde beskyttelsen, spesielt etter svømming, løping mm.
- Ikke opphold deg for lenge i solen selv om du bruker solfaktor. For mye sol medfører alvorlig helsefare.

Tuben er laget av 70% gjenvunnet plast. Gjenvinn emballasjen ved å separere korken fra tuben, og sorter begge som plast. Med Bower-appen får du penger tilbake når du gjenvinner IDUN Minerals emballasjer.

Oppdag IDUN Minerals veganske hudpleieserie. Dermatologisk testet med dokumentert resultat som også passer de med svært sensitiv hud. Inneholder nøye utvalgte ingredienser som gir den perfekte balansen mellom vitenskap og natur. Fremstilte og produserte i Sverige med tuber av fornybart materiale som kan gjenvinnes. Skreddersy din bærekraftige hudpleierutine i fire enkle steg:
CLEANSE - TREAT - CARE - PROTECT.

Artikkelnummer: 1703433

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.