×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

7 treff sortert på

En dagsofa er en ypperlig plass man kan sette seg ned i kaste opp beina etter en lang dag. Du sitter behagelig, og du kan for eksempel nyte av en god bok eller film mens du slapper av i sjeselongen. Se vårt utvalg av dagsenger og finn din favorittplass.

 • En dagsofa er en ypperlig plass man kan sette seg ned i kaste opp beina etter en lang dag. Du sitter behagelig, og du kan for eksempel nyte av en god bok eller film mens du slapper av i sjeselongen. Se vårt utvalg av dagsenger og finn din favorittplass.

 • Ellos Home - Sjeselong Donna

  Ellos Home Sjeselong Donna

  5 199 NOK
 • Ellos Home - Dagseng Fly

  Ellos Home Dagseng Fly

  3 899 NOK
 • Ellos Home - Dagseng Lador i fløyel

  Ellos Home Dagseng Lador i fløyel

  3 799 NOK
 • Ellos Home - Dagseng Bedwell

  Ellos Home Dagseng Bedwell

  4 799 NOK
 • Bloomingville - Dagseng Asher

  Bloomingville Dagseng Asher

  13 499 NOK
 • Ellos Home - Dagseng Glänsa

  Ellos Home Dagseng Glänsa

  11 499 NOK
 • Ellos Home - Sjeselong Mosslina

  Ellos Home Sjeselong Mosslina

  5 999 NOK

Du har sett 7 av 7 produkter