×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

6 treff sortert på

Et høyt spisebord gir den en bra utsikt over rommet, samtidig som det er elegant og en bra plass å sitte og spise og drikke. Et trillebord eller serveringsvogn gir gode løsninger når du vil ha et barbord som ikke tar så mye plass, og de er gode hjelpere når du skal dekke bordet eller servere.

 • Et høyt spisebord gir den en bra utsikt over rommet, samtidig som det er elegant og en bra plass å sitte og spise og drikke. Et trillebord eller serveringsvogn gir gode løsninger når du vil ha et barbord som ikke tar så mye plass, og de er gode hjelpere når du skal dekke bordet eller servere.

 • Ellos Home - Barbord Jolina 90x90 cm

  Ellos Home Barbord Jolina 90x90 cm

  1 959 NOK 2 799 NOK -30%
 • Ellos Home - Barbord Ro Ø 100 cm

  Ellos Home Barbord Ro Ø 100 cm

  2 659 NOK 3 799 NOK -30%
 • Ellos Home - Barbord Amazing Ø 80 cm

  Ellos Home Barbord Amazing Ø 80 cm

  7 139 NOK 10 499 NOK -30%
 • Bloomingville - Trillebord Bar, 47 x 77 cm

  Bloomingville Trillebord Bar, 47 x 77 cm

  2 599 NOK
 • BePureHome - Serveringsvogn med hjul Push

  BePureHome Serveringsvogn med hjul Push

  3 499 NOK
 • Bloomingville - Barbord Bera, 50 x 50 cm

  Bloomingville Barbord Bera, 50 x 50 cm

  3 799 NOK

Du har sett 6 av 6 produkter