Rensebørster fra FOREO

Dyprens med varmeterapi og oppstrammende massasje med mikrostrøm. Ta hudrensen til neste nivå med LUNA™ 3 plus - det siste tilskuddet i den prisbelønte LUNA™-serien fra FOREO. LUNA™ 3 plus byr på en kombinasjon av rengjøring, varmeterapi og oppstrammende antialdringsmassasje ved hjelp av mikrostrøm.
Få ren og strålende hud med LUNA™ 3 plus, en rengjøringsbørste fremstilt av ultra-hygienisk silikon, som er et bakteriefritt materiale. LUNA™ arbeider med 8000 T-sonic™-pulseringer per minutt, og resultatet er en dyp, grundig og skånsom rengjøring som etterlater huden frisk og med en vakker glød.

Varmeterapi
LUNA™ 3 plus er utstyrt med varmeterapi for å sikre dyprengjøring av porene og forbedre opptaket av andre produkter i hudpleierutinen. Med sine 8 termiske berøringspunkter overfører LUNA™ 3 plus varme til huden for å løse opp urenheter som sitter dypt nede i porene, samtidig som den naturlige fuktighetsbalansen bevares. Varmen åpner opp porene og stimulerer svetting, slik at smuss, olje og talg kommer ut.

Mikrostrøm
LUNA™ 3 plus er også utstyrt med mikrostrøm som overfører lav spenning direkte i huden for å perfeksjonere og stramme opp huden. Mikrostrøm bryter ned hudceller, slik at det skal kunne dannes nye og sterkere celler - den samme effekten som en styrketreningsøkt har på musklene dine. Mens aldringstegnene viskes ut på det øverste hudlaget, arbeider neste lag (dermis) med å skape et fastere og strammere resultat. Mikrostrøm har lav spenning og er trygg og smertefri å bruke.

Ultra-hygienisk silikon
100% silikon uten BPA og ftalater.
Silikonet er ultra-hygienisk og ikke-porøst, noe som gjør at bakterier ikke trives.
Silikonet er mykt og glatt samt skånsomt nok til å kunne brukes av alle hudtyper.

Koble til appen
LUNA™ 3 plus kobler du til FOREO-appen, som er gratis å laste ned. Etter første gangs bruk kan du starte LUNA™ ved hjelp av kortkommandoen uten app. I appen kan du skreddersy rutinen din og velge mellom ulike programmer.

Obs!
LUNA™ 3 plus slås av automatisk etter avsluttet rutine.
LUNA™ 3 plus er enkel å lade med den medfølgende USB-kabelen. Én lading holder til hele 125 gangers bruk.
For at bruken skal være trygg, må LUNA™ 3 plus være helt tørr før du aktiverer mikrostrømbehandlingen.

Artikkelnummer: 1646544-01-0

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.