Modellen er 167 cm høy og har på seg størrelse 36

Ellos Shoes Sneakers Aten

Produktet inngår i en eksklusiv skokolleksjon designet av Alexia Kafkaletos sammen med oss på Ellos. «Jeg har lagt stort fokus på valg av materialer, farger og kvalitet. Jeg vil jo at skoene skal føles trendy år etter år.» – Alexia Kafkaletos.

1 199 NOK 1 599 NOK −25%

Delbetal fra 117,00 NOK/mnd

Få antall igjen,  levering 2-6 hverdager – Farge: 0020

Lave sneakers fra Ellos Shoes

Sneakers i skinn, semsket skinn og grovmønstret mesh. Sporty silhuett med grov, tykk såle med transparent parti ved hælen. Skinnkledd, uttagbar innersåle.

Skoene inngår i Alexia Ks eksklusive Ellos-kolleksjon.

I uregulerte tilfeller kan skinnproduksjon føre til at store mengder miljøskadelige kjemikalier slippes ut i naturen og påvirker både mennesker og miljø negativt. På Ellos vil vi at skinnet vi bruker garves så resurseffektivt og med så lav miljøpåvirkning som mulig. Skinnet i dette produktet kommer fra inspiserte garverier som har høyere bærekraftnivå og en etisk bevissthet, hvor skinnproduksjonen har redusert kjemikalie-, energi- og vannforbruk.

  • Utførelse: Vevd
  • Innersåle: Skinn
  • Overdel: Skinn/tekstil
  • Yttersåle: TPR

Artikkelnummer: 7016264-01-36

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale