Ellos Home Teppe Waterbury

1 599 NOK 1 999 NOK -20% Karakter 0 av 5 ( 0 )

Delbetal fra 67,00 NOK/mnd

Få antall igjen,  levering 3-6 hverdager – Farge: Brun

Glattvevde tepper fra Ellos Home

Mykt teppe i viskose med silkefølelse og fine fargeskiftninger. Skåret relieffmønster. Høyde 1 cm.

India har lang erfaring med håndvevde, vakre tepper. Viskoseteppene våre er håndvevd av dyktige indiske teppevevere med lang tradisjon for veveteknikk og håndverkskunnskap.

Vedlikehold av viskosetepper og øvrig informasjon:
Støvsug teppet regelmessig uten børste. Tips: Støvsug teppet i èn retning slik at relieffmønsteret kommer tydeligere fram.
Unngå bruk av vann til flekkfjerning, da materialet ikke tåler det så godt. Bruk i stedet et tilpasset flekkfjerningsmiddel.
Nye tepper kan loe, noe som skyldes at fibrer fra klippingen har trengt ned i luven og kommer opp til overflaten. Dette kan støvsuges vekk (ikke forsøk å støvsug vekk alt på en gang, men la prosessen ta tiden den trenger for å redusere slitasjen).
Ettersom teppet er sammenrullet under transport, kan det forekommer linjer og bretter når teppet rulles ut. Disse vil gradvis forsvinne ved normal bruk og støvsuging. Det kan også ta et par dager før kantene på teppet legger seg mot gulvet.

For økt sikkerhet og komfort bør du bruke en antisklimatte som holder teppet på plass. På Ellos finner du antisklimatter i flere ulike størrelser.

  • Ytterstoff: 100% Viskose

Artikkelnummer: 1594532-01-36

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer