Putevar fra Ellos Home

Putevar i percale av økologisk, kjemmet bomull. Bomullen er Easy Care-behandlet, noe som gir en ekstra sval, glatt og krisp følelse, og i tillegg gjør putevaret mer lettstelt. Trådtetthet 200 tc. Leveres i en stoffpose av samme kvalitet som kan gjenbrukes.

Produktet er GOTS-sertifisert, noe som betyr at det består av økologisk materiale som er dyrket uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte avlinger (GMO). Produktet oppfyller GOTS’ sosiale og miljømessige krav til ansvarlig produksjon fra dyrking til sluttprodukt. Det har mindre miljøpåvirkning enn konvensjonelle materialer.
Lisensnummer & testinstitutt: 1629 LETIS

Produktet er sertifisert iht. MADE IN GREEN by OEKO-TEX®, en sporbar merking som erklærer at det er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø. Dette utføres gjennom sertifisering iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Dessuten garanterer MADE IN GREEN by OEKO-TEX®-etiketten at produktet er fremstilt med bærekraftige prosesser under sosialt ansvarlige arbeidsforhold. Produksjonskjeden kan spores via en unik QR-kode på etiketten.
Lisensnummer & testinstitutt: 2011PK0073 AITEX

  • Utførelse: Percale
  • Ytterstoff: 100% Bomull
  • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1609750-05-05

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale