Modellen er 176 cm høy og har på seg størrelse 34/36

Leggings fra Ellos Collection

Leggings Long i 2-pk av stretchtrikot i fin, økologisk bomull. Herlig modell med innfelt strikk i midjen. Indre benlengde ca. 72 cm i str 34/36.

Produktet består av økologisk materiale som er dyrket uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte avlinger (GMO). Det innebærer et sunnere arbeidsmiljø for bønder og et bedre jordsmonn.

 • Utførelse: Trikot
 • Passform: Slim
 • Indre benlengde: 70
 • Ytterstoff: 95% Bomull, 5% Elastan
 • Midje: Normal midje
 • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7008110-01-3436

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Omtaler

Vis 2 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 5.0 av 5

 • Karakter 5 av 5

  Myk og behagelig!

  Kjempegode myke tights, med god passform . Jeg har vasket de en god del nå, og de holder f…

  Marod — 2020-03-19

 • Karakter 5 av 5

  Deilige leggings

  Utrolig behagelige leggings! Sitter godt og er ikke for lange. Billige og bra. Anbefales!

  Ellen1987 — 2019-04-01