Modellen er 165 cm høy og har på seg størrelse 46/48

Ellos Collection Kjole Kristina

Produktet inngår i en eksklusiv kolleksjon med fargerike kjoler designet av Linda-Marie sammen med oss på Ellos. «Jeg vil at kolleksjonen min skal formidle pepp og mot. Inspirasjon til å våge å ta plass og vises!» – Linda-Marie.

Delbetal fra 78,00 NOK/mnd

levering 2-6 hverdager – Farge: Hvit

Korte kjoler fra Ellos Collection

Lett figurformet modell med bred, elastisk vaffelsøm i midjen. Rund hals med rynker og knapp midt foran. Korte, vide ermer med hullbroderier samt hullbroderier nederst på skjørtet. Skjørtet er fôret.
Kjolen inngår i Linda-Maries eksklusive Ellos-kolleksjon
Lengde 99 cm i størrelse 42/44.
- Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsdyrkingen globalt. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper dette produktet støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

 • Utførelse: Vevd
 • Passform: Regular
 • Ytterstoff: 100% Bomull
 • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7016675-01-3840

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Omtaler

Vis 2 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 4.5 av 5

 • Karakter 5 av 5

  Nydelig kjole

  Nydelig kjole som satt som støpt. Sjelden jeg har truffet så godt med passfasongen på en kjole so…

  Cec1234 — 2022-07-13

 • Karakter 4 av 5

  Veldig søt

  Veldig fin kjole, god å ha på. stor øverst ved brystet/og bak derfor en mindre stjerne. Men ellers v…

  Helene94 — 2022-07-12