Støvsugere fra Champion

Champion CHDS210 er en moderne, poseløs støvsuger med et design som passer inn i alle hjem. Den er utstyrt med Cyclonisk teknikk, noe som innebærer at støvsugeren beholder en jevn sugekraft hele tiden noe som garanterer raskt og flekkfritt resultat. Takket være at støvsugeren er poseløs behøver du ikke uroe deg for at posen skal bli full midt under støvsugingen. Når støvbeholderen er full løfter du den enkelt opp fra støvsugeren og tømmer den, så er du klar til å fortsette støvsugingen.
CHDS210 har den beste energimerkingen på markedet - A, lyd på 80 dB samt et HEPA filter som sikrer at luften som kommer ut filtreres fra alle urenheter. HEPA-filteret gjør denne støvsugeren til et utmerket valg også for astmatikere og allergikere.
Men sin effekt ECO-motor på bare 800W er den virkelig energibesparende, men klarer likevel å yte maks for å gjøre hjemmet ditt rent. CHDS210 har også trinnløs regulering for sugeeffekt på oversiden samt store fotbrytere for strøm på/av og ledningsvinde som letter ved bruk. Støvsugeren leveres med et teleskopskaft som du enkelt justerer etter ønske.


- Volum 2,5l
- Teleskoprør
- Justerbart munnstykke for gulv
- Ledningslengde 5 m
- Trinnløs regulerbar sugeeffekt
- Parkerings- og oppbevaringsposisjon
- Automatisk ledningsopprulling
- Indikering for full støvbeholder

-Varemerke: Champion
-Modell: CHDS210
-Energiklasse: A
-Indikativ årlig energiforbruk (kWh per år): 27.6
-Klasse for tepperengjøring: C
-Klasse for rengjøring av harde gulv: A
-Partikkelutslippsklasse: B
-Lydeffektnivå dB(A): 80 dB
-Effekt 800 W

Artikkelnummer: 1010609

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale