Stavmiksere fra Champion

Champion CHSTM200 er et stavmixersett som kommer til å bli din beste venn på kjøkkenet. Med en stilren design, kraftig og meget stille motor på 600W og trinnløs hastighetsregulering er dette en stavmixer som virkelig får jobben gjort. Lag fantastiske milkshakes, supper og smaksrike sauser uten problemer. Med slitesterke kniver i rustfritt stål klarer stavmixeren tøffe oppgaver.
I settet inngår 4 deler: stavmixer, beholder, visp samt hakketilsats. Hakketilsatsen er perfekt for å hakke grønnsaker, nøtter og mye mer og erstatter i mange tilfeller en klassisk kjøkkenmaskin. Vispen fungerer perfekt for å vispe krem, egg eller andre lettere oppgaver. Dette gjør du med fordel i den medfølgende transparente beholderen som rommer
600 ml.
Stavmixeren har en sterk og meget stille motor på hele 600W og to ulike hastigheter som letter ved bruk. Utover de to standardinnstillingen kan du også justere hastigheten trinnløst med hjelp av regulering på oversiden. Spesielt designet for å være behagelig å bruke. Den er dessuten enkel å rengjøre, da du enkelt fjerner tilbehøret fra motordelen.

- Effekt: 600W
- Stille og slitesterk DC-motor
- 2 hastigheter samt trinnløst regulering
- Mikserdel og kniver i rustfritt stål
- Visp i rustfritt stål
- Transparent, gradert beholder på 600 ml
- Hakketilsats med avtagbare kniver som rommer 860 ml
- Ledningslengde: 1.2 m
- Enkel rengjøring (alt utenom motordelen kan vaskes i oppvaskmaskin)

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1009735

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale