×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

8 treff sortert på

Her finner du et komplett utvalg av treningsklær til dame for trening både innendørs og utendørs. Du finner komfortable friluftsklær med praktiske funksjoner og funksjonelle sportsklær som tåler svetting i. Treningstøy til dame som gir en gylden kant på treningen din, enten du foretrekker tredemølle eller utendørs.

 • Her finner du et komplett utvalg av treningsklær til dame for trening både innendørs og utendørs. Du finner komfortable friluftsklær med praktiske funksjoner og funksjonelle sportsklær som tåler svetting i. Treningstøy til dame som gir en gylden kant på treningen din, enten du foretrekker tredemølle eller utendørs.

 • 8848 Altitude - Sykkelbukse Agne W Bike Shorts

  8848 Altitude Sykkelbukse Agne W Bike Shorts

  1 099 NOK
 • 8848 Altitude - Sykkelshorts Coca 2.0 W Bike Shorts

  8848 Altitude Sykkelshorts Coca 2.0 W Bike Shorts

  539 NOK 899 NOK -40%

  Flere farger

 • 8848 Altitude - Sykkelshorts Coca 2.0 W Bike Shorts

  8848 Altitude Sykkelshorts Coca 2.0 W Bike Shorts

  539 NOK 899 NOK -40%

  Flere farger

 • Craft - Sykkeltrøye ADV Endur Jersey W

  Craft Sykkeltrøye ADV Endur Jersey W

  599 NOK 999 NOK -40%
 • Craft - Sykkeltrøye ADV Endur Graphic Jersey W

  Craft Sykkeltrøye ADV Endur Graphic Jersey W

  599 NOK 999 NOK -40%
 • 8848 Altitude - Sykkeltrøye Ella W Bike Jersey

  8848 Altitude Sykkeltrøye Ella W Bike Jersey

  539 NOK 899 NOK -40%
 • 8848 Altitude - Sykkeltrøye Valentine W Bike Jersey

  8848 Altitude Sykkeltrøye Valentine W Bike Jersey

  799 NOK
 • Craft - Sykkelshorts Core Endurance Shorts W

  Craft Sykkelshorts Core Endurance Shorts W

  799 NOK

Du har sett 8 av 8 produkter