Brun uten sol fra Bondi Sands

Bondi Sands lette, transparente Foaming Water er fremstilt for å gi en naturlig, gyllen glød på bare 6-8 time, og trenger ikke skylles av. Med sin transparente formel kombinerer Bondi Sands sin omtalte effekt av gyllen glød sammen med aktive hudpleiende ingredienser; fuktighetsgivende hyalyronsyre, glødgivende C-vitamin og reparerende E-vitamin. Pure er dermatologisk testet, parfymefri, samt uten fargestoffer, og passer derfor alle hudtyper, også den mest sensitive.
Pure er pakket i 100% gjenvinnbar emballasje for å begrense ytterligere påvirkning av miljøet. For beste resultat, ikke rist produktet siden luften i flasken kreves for å skape den perfekte skumstrukturen for enkel applisering.

Trinn 1: For en jevn brunfarge uten striper, sørg for at du har ren, eksfoliert hud uten fuktighetskrem.
Trinn 2: Trykk ut Bondi Sands rene selvbruningsskumvann direkte på huden. Bruk Bondi Sands appliseringshanske og smør ut med lange, sveipende bevegelser for en jevn påføring på ben, armer og kropp. Bruk resterende mengde på hansken til albuer og knær.
Trinn 3: Vent til huden føles tørr før du kler på deg. Må ikke skylles av, noe som er praktisk. For beste resultat, la skumvannet være på huden i minst seks timer. For den dypeste brunfargen kan du påføre igjen 30 minutter etter første applisering. Vask hendene grundig etterpå.

Artikkelnummer: 1639005

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale