Platespillere fra Audio-Technica

Platespiller med retrolook i trefinish

Audio-Technica LPW30TK er en platespiller med tidløs design, komplett med innebygd RIAA-trinn og pickup!

Presstøpt aluminiumstallerken
Tonearm med pickup
Innebygd RIAA-trinn
33 eller 45 rpm
Beskyttelseslokk mot støv
Mål: 420 x 340 x 116 mm
Vekt: 4 kg
Farge/Materiale: Teakfiner

Lekker design
AT-LPW30TK tar deg tilbake i tid med en litt mer klassisk design. Platespilleren har en estetisk tiltalende MDF-sokkel med teakfiner og detaljer i sølv. Selve tallerkenen er av presstøpt aluminium, og det følger også med en gummimatte. Alt dette hjelper platespilleren med å eliminere vibrasjoner og gi bedre stabilitet.

Klar til bruk
AT-LPW30TK leveres med både tonearm og MM-pickup, noe som gjør den komplett og klar til å spille plater nesten rett fra emballasjen. Et beskyttelseslokk ser til at både støv og forurensning holdes ute, og takket være det innebygde RIAA-trinnet kreves ingen separat trinn eller dedikert phono-inngang i ens forsterker/receiver. AT-LPW30TK kommer med den installerte MM-pickupen AT-VM95C som enkelt kan byttes ut mot en annen nål i VM95-serien, hvis man noen gang skulle ønske å oppgradere.

Manuell
Manuell drift betyr at man selv flytter tonearmen med nålen til platen. Når nålen kommer til slutten, flytter man den manuelt tilbake til startposisjonen. Denne typen spiller er den mest vanlige, og finnes både i startsortimentet som i hi-end. Vinylentusiaster og hi-end-produsenter av platespillere benytter kun av manuell drift for å ha så lite mekaniske deler som mulig, og for å få en overordnet bedre lydkvalitet.

Remdrevet
Remdrift er den vanligste typen av drift for platespillere. Den elastiske remmen er montert på motoren, og sitter under, eller rundt platetallerkenen, for å få den til å snurre. Fordelene med remdrift er at remmen er isolert fra spillerens motor, noe som resulterer i mindre støy og ulyd fra tonearmen. Bakdelen er at de kan slites ut og må skiftes etter et par år.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1674610

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale