Skijakker fra Áhkká

Smidig, lett vattert skijakke fra áhkká med aktiv ventilasjon og alle funksjoner som kreves for en herlig dag i bakken. Vind- og vanntett, vevd ytterstoff áphiTec5.5, 5000 mm vannsøyle og pusteevne opptil 5000 g/m2/24h. Alle sømmer er tapede og alle lommer har vanntett glidelås.
Fast, justerbar hette som har snor med stoppere. Hard skjerm på hetten for å beskytte mot vær og vind. Ledningsholder ved halsen. Myk, børstet polyester på innsiden av kragen ved haken. Glidelåslukking. Glidelåser for ventilasjon under ermene med meshfôr bak ventilasjonen. Ergonomisk formede ermer og regulerbar vidde i ermekantene med borrelåsspensler. Skjult trikotvrangbord med tommelhull i ermekantene. Avtagbar snølås i midjen med sklisikkert silikonbånd på innsiden. Snor med stoppere nederst i sidene. To store sidelommer med glidelås, to brystlommer og en heiskortlomme på venstre erme, alle lommer med glidelås. To innerlommer, en i mesh og en med glidelås og medieuttak. Vattering av MóurráFill, et lett og mykt syntetmateriale med utmerkede varmende egenskaper. Lengde bak ca. 84 cm i str M.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Vevd
  • Fyll: 100% Polyester
  • Passform: Regular
  • Funksjon: Varmfôret, Vanntett
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vannsøyle: 5000 mm

Artikkelnummer: 7007165-01-S

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer