Modellen er 181 cm høy og har på seg størrelse 38

Farge: Grålilla
Karakter 4.1 av 5
21
1 anmeldelse

Áhkká Dunvest Down Vest Light W Stretch R

599 NOK 999 NOK

Opprinnelig pris 999 NOK

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 80 kr/md.
Les mer

Elpy logo

levering 2-6 hverdager

Vester fra Áhkká

En lett dunvest i feminin modell som kan brukes om høsten/våren over en fleecegenser som et forsterkningsplagg og/eller varmeplagg. Om vinteren brukes den som et varmende plagg under f.eks. en skalljakke. Mykt og lett fyll av dun og fjær med svært god varmeisolering. Paneler i stretchtrikot i sidene og elastiske båndkanter rundt ermeåpningene, noe som gir deg økt bevegelsesfrihet og komfort. Høy krage med børstet polyester på innsiden. Skråstilt glidelås som ikke gnager mot haken og gir økt komfort. Lomme i sidene med glidelås. Fill power 700. Lengde ca. 59 cm i str 36.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Àhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

Áhkká bruker ikke dun som er håndplukket fra levende fugler. Ytterstoffet består av gjenvunnet polyester som er brukt for å redusere mengden avfall og ressursforbruk.

Dunvesten har en vannavvisende behandling som er miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må aktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

 • Fyll: 90% Dun, 10% Fjær
 • Passform: Regular
 • Funksjon: Varmfôret
 • Fôr: 100% Polyamid
 • Materiale: 100% Polyester
 • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7006480-01-40

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Shop
stilen

 • Áhkká - Trekkingtights R, vannavvisende

  Áhkká Trekkingtights R, vannavvisende

  599 NOK 999 NOK
  Opprinnelig pris 999 NOK

Dette mener andre

4.1 basert på 21 karaktergivninger
 • Karakter 3 av 5

  Veldig stor i størrelsen

  Det står at modellen er 181 og har på seg str 38. Det sto ikke noe størrelsestabell der men selv er jeg langt fra meg modelltynn bestilte str 38 siden det er stretch i den. Jeg…

  Svart marmor izmir/røykfarget mattsvart

  Peacelove kjøpte

  Svart marmor izmir/røykfarget mattsvart

  Peacelove — 2021-03-09

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.