Modellen er 175 cm høy og har på seg størrelse 36

Dunjakker & vatterte jakker fra Áhkká

Smidig, lett og varmende dunjakke som samtidig er stor og robust med pene skjæringer. Kan pakkes sammen. Vannavvisende. En ordentlig ekspedisjonsjakke for kaldt vær med doble forskjøvne dunkanaler for å holde varmen bedre. Skuldrene har syntetpadding, noe som gjør at de motstår fukt bedre, og gjør at du ikke mister varme selv om du bærer tungt eller har mye i lommene.
Fast justerbar hette med snor. Høy krage. Toveisglidelås. Skjult vrangbord av trikot i ermekantene. To lommer med vanntette glidelåser. To innerlommer i mesh. Snor med stoppere i nederkant. Mykt fyll av gåsedun og fjær med meget god varmeisolering. Lengde bak ca. 89 cm i str 36. Pakkbar (pose medfølger). Fillpower 700.

Áhkká bruker ikke dun som er håndplukket fra levende fugler.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag. Renata er den første svenske kvinnen som har gjennomført The Seven summits. Under denne reisen har Renata designet en egen kolleksjon, áhkká by Renata, som hun brukte under deler av dette store eventyret.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

 • Utførelse: Vevd
 • Fyll: 95% Dun, 5% Fjær
 • Passform: Regular
 • Funksjon: Varmfôret
 • Ytterstoff: 100% Polyamid
 • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7013481-01-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 2.0 av 5

 • Karakter 2 av 5

  Fargen var fæl

  Jeg sendte den tilbake uten engang å prøve. Jakken var så glinsende at man skulle tro man skulle…

  Helene Engel — 2021-10-07