Sexleketøy fra Womanizer

Womanizer er originalen - det første varemerket til å skape den revolusjonerende teknologien som stimulerer klitoris ved hjelp av lufttrykk.

Den revolusjonerende teknologien i Womanizer kalles Pleasure Air-teknologi og gjør det mulig for deg å stimulere klitoris uten direkte kontakt. Womanizer omslutter klitoris og benytter lufttrykkimpulser som suger og stimulerer klitoris. Med Womanizer får du orgasmer som frem til nå har vært vanskelig å oppnå på samme måte, så tett på hverandre og så kraftige. Mange kvinner får en helt ny slags orgasme takket være den intensive stimuleringen, det er ikke uvanlig at orgasmene når et helt nytt nivå, varer lenger og kommer raskere. Med Womanizer er multiple orgasmer alltid for hånden.

Modellen Womanizer Liberty er en smart reiseutgave som er perfekt å ta med i vesken da den har et magnetisk lokk som holder den fri for smuss.

Womanizers Liberty har den patenterte Pleasure Air-teknologien som stimulerer klitoris med myke pulserende trykkbølger. Med Libertys seks ulike intensitetsnivåer kommer du ikke til å bli skuffet.

Spesifikasjoner:
- Pleasure Air™-teknologi i 6 nivåer
- Vanntett (IPX7)
- Produkt dimensjoner: 104x55x48mm
- Materiale: ABS. kroppssikker silikon
- Reiseetui med magnetisk lukking
- Enkel kontroll med kun 2 knapper
- Oppladbar med magnetisk opplading via USB
- Ekstra stimuleringsmunnstykke inkludert
- Driftstid: 120 min
- Ladetid: 60 min
- Garanti: 2 år

Artikkelnummer: 1654539

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale