Kur & behandling fra Wella Professionals SP

Wella System Professionals LuxeOil Reconstructive Oil Elixir er en keratinbasert hårolje som tilfører fukt og keratin til håret. Håroljen reparerer hår som har blitt skadet av solen og kjemiske hårbehandlinger. Pleier håret og kan også brukes som en leave in-behandling. For alle hårtyper.

Fordeler:
Gir håret varig glatthet
Tynger ikke håret

Ingredienser: arganolje, mandelolje og jojobaolje.

Bruk: Oljen kan brukes både i vått og tørt. De pleiende egenskapene og den glattende effekten gjør produktet perfekt å bruke som en finish etter føning og for å gi håret ekstra glans.

Lightweight Transform Technologies innen Wella System Professionals LuxeOil-kolleksjonen er vitenskapelig utviklet for å beskytte keratinet i håret og omvandle strukturen uten å tynge ned håret. De små, pleiende molekylene trenger inn i hårstråene og forsegler fukten og binder keratinet. Oljen og de pleiende ingrediensene danner en beskyttende hinne rundt hvert hårstrå og beskytter mot skade samt gjenoppbygger hvert hårstrå. En effektiv trio av luksuriøse oljer som er vitenskapelig utviklet for denne serien av premium hårprodukter. Resultatet er en umiddelbar skjønnhetsopplevelse med et luksuriøst hår som resultat.

Wella SP-produktene er skreddersydde etter dine spesifikke hår- og hodebunnsbehov. For å kunne garantere at behandlingsresultatet virkelig blir personlig og effektivt kan du velge å kombinere ulike produkter fra SP-serien:

Trinn 1: sjampo og balsam
Trinn 2: liquid hair/serum
Trinn 3: leave in-produkter

Artikkelnummer: 1588438

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale