Sofabord fra vtwonen

- Rundt sofabord med organisk formede ben
- Produsert av mangotre med en finish som ligner leire
- Finnes i to størrelser
- H 41 cm x diameter 80 cm

Beach sofabord inngår i en kolleksjon fra vtwonen. Rund bordplate og gøyale ben, i leken design. Beach finnes også i en mindre størrelse med organisk form. Denne store modellen har rund bordplate og en subtil, varm nyanse som ligner leire. Kombiner de to bordene for å gi loungegruppen en leken følelse.

Materiale
Beach sofabord er laget av mangotre med grå finish som ligner leire. Mangotre er kjent for bærekraftig fremstilling og høy holdbarhet. Mangotre kjennetegnes også av tydelig synlig ådring og fargeskiftninger. Ådringen, mørke linjer og kvister gjør hvert produkt av mangotre unikt. Mangotre er svært solid og et av de hardeste treslagene, og derfor skades det ikke så lett.

Mål
Sofabordets ben har en høyde på 41 cm, og bordplaten er 4 cm tykk. Bordplaten har diameter 80 cm. De tre bena er alle 36 cm høye, 25 cm brede og 4 cm tykke. Beach sofabord veier over 18 kg, og står derfor svært stødig på plass.

Vedlikehold
Møbler av mangotre er lettstelte. Du holder de enkelt støv- og flekkfrie med en lett fuktet, ren klut. Møbler av mangotre skal kun brukes innendørs. Ekstra behandling eller beskyttelse med transparent belegg er mulig, men anses ikke nødvendig de første årene. Spør gjerne i fargehandelen for å få råd og informasjon om behandling av mangotre.

Levering
Beach sofabord leveres i en pakke. Bordet er enkelt å montere ved hjelp av medfølgende monteringsanvisning. For å beskytte harde gulv, sett møbelknotter av filt under bena.

  • Montering: Leveres umontert
  • Dybde: 80 cm
  • Høyde: 41 cm
  • Form: Rund
  • Bredde: 80 cm

Artikkelnummer: 1690181-01-0

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.