Støvsugere fra Tvins

H2O Mop X5 er den nye, fantastiske damprengjøringsmaskinen som samler hele fem ulike rengjøringsredskaper i ett! Den er lett og smidig, kommer til overalt, og er dessuten utrolig enkel å bruke. H2O Mop X5 fungerer på alle overflater i hjemmet ditt, og den både rengjør og desinfiserer. Ettersom den kun bruker rent vann, kan du si farvel til dyre og miljøskadelige rengjøringsmidler og kjemikalier. Med dette allsidige rengjøringsredskapet trenger du aldri å bekymre deg for at rengjøringen skal være tung, strevsom eller kjedelig. H2O Mop X5 er fem dampapparater i ett! Den er utrolig allsidig og kan brukes i hele huset.

H2O MOP® X5 med et innebygd bærbart dampapparat gir ikke bare gulvflater som marmor, fliser, stein, linoleum, forseglede tregulv og parkett skikkelig rengjøring, den kan også brukes for å få nesten hele huset klinisk rent! H2O MOP® X5 renser og rengjør meget mer effektivt ved å forvandle vann til damp. Moppkluten av mikrofiber gir ekstra absorberingskraft.

Når dampmoppen kommer i kontakt med gulvflaten, fjerner den støv og smuss på bare noen sekunder. Du trenger bare å løsne dampenheten fra H20-baseenheten så har du et kraftig håndholdt dampapparat. I en håndvending kan du løsne inngrodd skitt på komfyren, desinfisere barnas leker, rense fugene på fliser og til og med damprense persiennene. Sett på teppeglideren, og forvandle den til en tepperenser.

H2O Mop X5 er fem rengjøringsredskaper i ett!
Når du bestiller får du alt dette: En fantastisk damprengjøringsmaskin med teppeglider, jetmunnstykke med tilhørende koster i nylon og messing, støv- og poleringsredskap, vindus- og speilpussetilbehør samt tilbehør for klær og møbeltekstiler.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1501000

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?