Massasje & varme fra Terraillon

Dårlig sirkulasjon kan forårsake trøtthet, smerte og tunge ben.

De fleste blir trøtte, har verkende ben eller hovne føtter en eller annen gang i livet - vanligvis forårsaket av å ha stått eller sittet for lenge. Power Stepper bruker elektrisk muskelstimulator (EMS) først og fremst gjennom to store fotputer, og sender elektriske impulser til hælmusklene. POWER STEPPER bruker transkutan elektrisk nevrostimulering (TENS) først og fremst gjennom to selvheftende elektroder som sender elektriske impulser til spesifikke områder i kroppen for å lindre lokal smerte gjennom stimulering av nervetråder. POWER STEPPER gjør det aktivt mulig å forbedre blodsirkulasjonen. Den lindrer ledd- og muskelsmerte og gjør hovne føtter og vrister mindre. Den øker oksygensyren i musklene og lindrer trøtte og verkende ben.

Således er POWER STEPPER egnet for personer som lider av dårlig blodsirkulasjon, muskelsvakhet, artrose eller diabetes, patologier som er forårsaket av blodsykdommer og / eller smerte i lemmene.

Les alltid bruksanvisningen nøye. Er du i tvil skal du rådføre deg med legen din før bruk

TEKNISKE SPESIFIKASJONER
EMS / TENS-råd - Intensitetsnivåer 1 til 99 - 15 bølgeformer - 2 stimuleringsprogram - Timerfunksjon: 5 til 90 min - opp- og nedtrinnsfunksjon - 2 selvheftende kroppselektroder - AC / DC-adapter inklusive eller 4 batterier 1,5V AA ikke inkludert - Fjernkontroll 3 batterier AAA inkludert

ELEKTRISK MUSKELSTIMULERING (EMS)
Det er en ikke-invasiv muskeløvelse og muskeltoningsteknologi som er et svært brukbart komplement til treningsrutinen din. EMS-maskinen fungerer ved repetisjon å tillempe en justerbar intensitet og stimuleringsfrekvens med sammentreknings- og triggerintervaller.

ELEKTRISK MUSKELSTIMULERING
POWER STEPPER bruker transkutan elektrisk nevrostimulering (TENS) gjennom de to selvheftende kroppselektrodene. Tillater stimulering rundt målspesifikke kroppsområder for å lindre lokal smerte og / eller stimulere eksakte muskler:

- Ben, lår, knær
- Skuldre, rygg, armer
- Hofter, midje

DESIGN
Moderne og atletisk design, lett å bruke i alle aldre. Mulig strømforsyning med batterier for mer frihet. Stort display, enkel lesing av informasjon. Mindre enn 2,5 kg og et behagelig design lett å kunne bære den rundt.

TRÅDLØS FJERNKONTROLL
All innstilling av tid og intensitet kan gjøres direkte med fjernkontrollen. Din skrittaktivitet (antall skritt) vises også på fjernkontrollens skjerm. Du trenger ikke å bøye deg for å programmere seksjonen.

- Rådgivning om elektrisk muskelstimulering (EMS)
- Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS)
- 2 stimuleringsprogram: 1 fot / ben og 1 kropp
- 99 intensitetsnivåer og 15 bølgevariasjoner
- Opp og ned trinn
- 2 selvheftende kroppselektroder

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1608807

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale