Strykejern & tekstilpleie fra Tefal

Tefal Access Steam First håndholdte steamer er lett og smidig, og gir enkel damping når du enn trenger det

Denne kompakte, håndholdte steameren har en lynrask, 15-sekunders oppvarmingstid som gir raskt resultat. Oppdag pålitelig og problemfri damping dag etter dag, som er trygg å bruke på alle stoffer, inkludert de mest sensitive.

Tefal Access Steam First håndholdte steamer tilbyr utmerket dampytelse i et lett format, som gir enklere klespleie både i hjemmet og på reisefot. Det moderne designet har en komfortabel og problemfri opplevelse, med dampytelse som gjør deg klar for dagen på et øyeblikk.

Denne steameren har en lynrask oppvarmingstid på bare 15 sekunder, 1300 W uteffekt og et konstant damputslipp på 20 g/minuttet som gir rask og effektiv dampbehandling. Steameren kommer også med forbedrede sikkerhetsfunksjoner som gir lett dampbehandling uansett når, samt en avtagbar vannbeholder for en praktisk klespleieopplevelse.

Denne håndholdte steameren gir perfekte, sikre resultatet uansett stoff, med forbedrede funksjoner som gjør den lett å ta med på reisen, og eliminerer behovet for et strykebrett.

- Den lateste og raskeste steameren fra Tefal
- Ultralett design: Opplev forskjellen med et ultralett design. Klespleie har aldri vært mer komfortabelt eller praktisk.
- Lynrask, 15-sekunders oppvarmingstid er alt som trengs for kjappe oppgaver eller et siste-liten-steg for å se best mulig ut.
- 1300 W uteffekt garanterer høyeffektive runder med damp, og gjør den perfekt for alle daglige klespleiebehov.
- Et konstant damputslipp på opptil 20 g/min og pålitelige resultater. Perfekt for å takle skrukker i siste liten, enten du er hjemme eller på reisefot.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1600765

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale