CD & radio fra Tangent

Klassisk HI-FI utenpå - ny teknologi inni

Radioen er ikke død! Det har bare gjenoppstått med en ny, svært god lydkvalitet!

Med Tangents nye Tuner II kan du uten problemer motta det nye DAB-systemet (avhengig av hvor du befinner deg). Den utrolige digitale lyden som DAB+ leverer gir deg lynrask mottagelse av alle de tilgjengelige DAB+kanalene i ditt område. Du kan selvsagt også motta de gamle FM-signalene med Tuner II. Det tydelige displayet gir deg de opplysninger du har bruk for hvis du lytter til enten FM eller DAB+.

Stor lyd trenger ikke så stor plass
Den nye Tangent Tuner II passer utmerket inn i Tangents minisystem. Plasserer du den sammen med Ampster BT II og CD II, får du et komplett lite HI-FI anlegg med overraskende stor lyd. På hyllen fyller Ampster BT II, CD II og Tuner II mindre enn et A-4 ark på den korte siden. Hver del fyller bare 7 cm i høyden, så stablet blir det bare 21 cm.
Den lille størrelsen på hver komponent gjør det enkelt å finne den rette plasseringen i stua, på kjøkkenet eller der det passer deg best.

En fjernkontroll til alt
Fjernkontrollen til Ampster BT II passer også til Tuner II og CD II. Har du kjøpt alle tre del-komponenter står du faktisk med tre like fjernkontroller i hånden. Disse kan du plassere på strategiske steder i rommet slik at du aldri er langt unna en fjernkontroll. Eller du kan bruke bare den ene fjernkontrollen og legge de andre to i en skuff og bare ta frem hvis nødvendig.

Artikkelnummer: 1653976

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale