CD & radio fra Tangent

CD-spiller
Det er på tide å ta fram CD-samlingen igjen! Tangent lanserer nemlig Tangent CD II, som sammen med Ampster II og Tuner II utgjør dette nye minianlegget. Det kompakte formatet betyr at du igjen kan spille av CD-er på et stereoanlegg som ikke tar opp mye plass i stuen, og som dessuten er fremtidssikkert.
CD II kan spille av alle de forskjellige CD-formatene, også CD-er med MP3-filer du selv har brent. Med både optisk utgang og Line out er CD II klargjort for problemfri tilkobling til Hi-Fi-anlegget.

Stor lyd trenger ikke stor plass
Den nye Tangent CD II passer perfekt inn i Tangents minianlegg. Kombinerer du den med Ampster BT II og Tuner II, får du et komplett lite Hi-Fi-anlegg med overraskende stor lyd. På hyllen fyller CD II, Ampster BT II og Tuner II mindre enn kortsiden av et A4-ark. Hver del bygger bare 7 cm i høyden, så hvis du stabler dem på hverandre, blir det bare 21 cm til sammen.
Den lille størrelsen på hver komponent gjør det enkelt å finne den rette plasseringen i stua, på kjøkkenet eller der det passer deg best.

En fjernkontroll til alt
Fjernkontrollen til Ampster BT II passer også til Tuner II og CD II. Har du kjøpt alle tre del-komponenter står du faktisk med tre like fjernkontroller i hånden. Disse kan du plassere på strategiske steder i rommet slik at du aldri er langt unna en fjernkontroll. Eller du kan bruke bare den ene fjernkontrollen og legge de andre to i en skuff og bare ta frem hvis nødvendig.

Artikkelnummer: 1667378

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?