Høyttalere & docking fra Tangent

Det krever sin forsterker - Tangent

God lyd fortjener en skikkelig forsterker. Med andre generasjon av den prisbelønte Tangent Ampster BT-forsterkeren får du en liten, kompakt forsterker med mange bruksområder. Kombiner Tangent Ampster BT II-forsterkeren med høyttalere av god kvalitet, for eksempel Tangent Spektrum X4 eller X5. Da får du optimal lyd.
Du kan dessuten strømme musikk direkte til forsterkeren, enten trådløst via Bluetooth eller ved å koble en kablet enhet til AUX-inngangen. Den har selvsagt også både digital inngang, analog Line-inngang, Sub-utgang og USB-port for lading.

Den kan vekkes via Bluetooth og er klargjort for flerromssystemer.
Nå trenger du heller ikke tenke på å slå av forsterkeren. Den går selv i standby når du har spilt av musikk via Bluetooth og musikkavspillingen stanser. Den slår seg på igjen automatisk når den gjenkjenner signalene fra Bluetooth-enheten din. Den kan også vekkes via AUX-inngangen (minijack).
Dermed kan du koble til de fleste flerroms- eller nettverkssystemer. Koble for eksempel en Chromecast Audio-, Airport Express- eller annen enhet til AUX-inngangen, så starter Tangent Ampster BT II av seg selv.

Stor lyd trenger ikke stor plass
Den nye Tangent Ampster BT II passer perfekt inn i Tangents minisystemer. Kombinerer du den med Tangents Tuner II og CD II, får du et komplett Hi-Fi-anlegg med overraskende stor lyd.
På hyllen fyller Ampster BT II, Tuner II og CD II mindre enn kortsiden av et A4-ark. Hver del bygger bare 7 cm i høyden, så når du stabler dem oppå hverandre, blir det bare 21 cm. Fordi hver komponent er så liten, er det enkelt å finne plass til anlegget i stuen, på kjøkkenet eller et annet rom der det er mest praktisk for deg.

Én fjernkontroll til alt
Fjernkontrollen til Ampster BT II passer også til Tuner II og CD II. Har du kjøpt alle tre komponentene står du faktisk med tre like fjernkontroller i hånden. Disse kan du plassere på strategiske steder i rommet slik at du aldri er langt unna en fjernkontroll. Eller du kan bruke bare én av fjernkontrollene og legge de to andre i en skuff som reserve. Den nye generasjonen av Tangent Ampster BT II har dessuten fått en inngang for IR-øye, slik at du kan gjemme bort anlegget et sted der fjernkontrollen ellers ikke ville ha fungert. Koble ganske enkelt til det medfølgende IR-øyet på et sted du kan nå med fjernkontrollen, og strekk ledningen til inngangen på baksiden av produktet.

Artikkelnummer: 1667369

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?