Skallbukser fra Studio Total Active

Skallbukse 3-Layer Shell Pants fra Studio Total Active. Skallbukse med 3-lagskonstruksjon hvor ytterstoffet er laminert sammen med en membran og fôr som er vann- og vindtett samtidig som den ventilerer bort overskuddsvarme. Alle sømmer er teipede for at vann ikke skal trenge inn i sømmene, og gjør buksen helt vanntett. 5000 mm vannsøyle og pustefunksjon opptil 5000 g/m2/24h. Passformen er slim med normalhøy midje. Overtrekksbukse hvor du enkelt tilpasser laget under avhengig av utetemperaturen. Ytterstoffet har mekanisk stretch for økt komfort og bevegelighet.

Midjen har strikk bak og gylf med glidelås og knapp. To sidelommer med borrelås samt en baklomme som lukkes med vanntett glidelås. Ergonomisk formsydde knær. Elastisk strikk samt glidelås ved foten som gjør at du enkelt kan dra av buksen. Buksen er ufôret. Indre benlengde ca. 81 cm i str M.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Vevd
  • Passform: Slim
  • Funksjon: Vanntett
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Midje: Normal midje
  • Vannsøyle: 5000 mm

Artikkelnummer: 7013533-01-XXS

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale