Made by Women

Made by women

Made by Women er en plattform skapt av kvinner, for kvinner. Vi vil fremheve autentiske, ærlige historier, og gi rom for kvinnestemmene. Her kan dere få med dere Anni Hautalas historie. Anni er programleder. Hun er en kvinnes stemme – for alle kvinners skyld.

Jeg vil se en bredere og mer ansvarlig representasjon av kvinner i motebransjen. Det ville hjulpet mange.

Moteindustrien spiller en stor rolle for etableringen av normer og skjønnhetsidealer. Det er sjelden gravide kvinner får vises, og når de først ses er de ikke langt på vei – de har små, struttende mager, og alt som heter hovne bein og strekkmerker ligger flere uker frem i tid. Når Anni er gravid for andre gang kjenner hun kroppen sin, men under den første graviditeten visste hun ikke hva som var normalt og ikke. Den graviditeten som syntes, den som ble presentert via motemagasiner og kampanjer, var ikke noe hun kunne kjenne seg igjen i. Hun kan fortsatt kjenne seg ukomfortabel, tenke at hun ikke ser ut som hun burde. Er magen for stor? Ser alles hud slik ut når den strekkes? Å snu de negative tankene til noe positivt, som takknemlighet, krever tålmodighet og viljestyrke. En bredere, mer ansvarlig representasjon av kvinner i motebransjen vil bidra til en sunnere innstilling til kvinnekroppen. «Kunnskapen om at det finnes flere som ser ut som meg. Jeg tror det hadde hjulpet kvinner til å føle seg mer samstemt med egen kropp».Manus Scripts of Michaela Hamilton.

Hvor er alle høygravide mager? Hvorfor ser man aldri hva det virkelig innebærer å skape et liv med sin egen kropp? Et helt nytt menneske vokser der inne. Selvfølgelig gjør det vondt. Alt som er vakkert gjør vondt.

Made by women

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.

Made by Women

Hver kvinne har en historie å fortelle. Noe eget og unikt, som i sin uretusjerte form når det som er vakkert. Vi har skapt en plattform for å løfte noen slike historier, naturlige og ærlige, fordi det er i dem vi kan finne noe å kjenne oss igjen i. Det er gjennom gjenkjennelse vi lærer – om oss selv og hverandre. Vi lar ulike kvinners stemmer høres, for alle kvinners skyld.