Made by Women

Made by women

Made by Women er akkurat det det høres ut som – kampanjer laget av kvinner for kvinner. Vi vil løfte frem alle fantastiske kvinner der ute og la dem fortelle sine historier – autentiske historier der ulike stemmer får være med og bli hørt. Her kan dere få med dere Chrystelle Eriksbergers historie. Chrystelle er creative content creator og medgründer av Icons.agency. Hun er en kvinnes stemme – for alle kvinners skyld.Jeg opplever å bli behandlet som eldre enn jeg er på grunn av hudfargen min, som at det forventes mer av meg som er svart enn av en hvit jente på samme alder.

Allerede i barnehagen fikk Chrystelle spørsmål om kroppen sin. Spørsmål om hvorfor tannkjøttet ikke var rødt, om hvorfor tærne hennes så rare ut. Fra ung alder måtte hun ta ansvar for kroppen sin på en måte som verken barn eller voksne skal behøve å gjøre. Og det preget hele oppveksten hennes. Det var vanskelig for henne å stå opp for egen kropp fordi hun fra omgivelsene ble overlatt alene med følelsen av at hun ikke hørte til eller passet inn. Og kroppen hennes måtte kjempe. Mot skoliose som hun ble operert for da hun var tolv. Mot blødende magesår da hun var 19. Og som voksen mot alle de fordommer og den rasismen som afrosvensker møter i det daglige. Chrystelle bestemte seg for å snu om på fokuset og fortelle sin egen historie. Hun skaffet en plattform der hun kunne ta kontrollen over sin egen fortelling. Jobben som moteinfluencer domineres av hvite, men Chrystelle er der, og ved hjelp av plattformen sin, sprer hun kunnskap om svartes utsatte rolle i Sverige. Hun viser unge svarte jenter at jo, de passer inn. De hører til. For mangfold skal og må inkludere alle kvinner.

Manus Scripts of MICHAELA HAMILTON
Made by women

I dag føler jeg meg selvsikker og trives så bra med kroppen min – jeg elsker den og alt den står for. Derfor er det viktig for meg å stå opp for hudfargen min og mine medmennesker som ser ut som meg.

Hanna MW

#equallywomen – for alle kropper, for alle kvinner

Made by Women

Hver kvinne har en historie å fortelle. Med livssituasjoner og visdom som kan gi gjenklang hos andre og som andre kan kjenne seg igjen i. Det at vi kjenner igjen oss selv i andre, gjør at vi kan relatere til hverandre. Det er inkluderende. Derfor retter vi nå søkelyset mot ulike kvinner med sine ulike stemmer og ulike livssituasjoner. Vi lar kvinnenes stemmer høres – for alle kvinners skyld. Klikk deg videre her, og les mer om kvinnene vi har valgt å løfte frem denne gangen."Gå med mig"

Hør på Molly Sandéns tolkning av
Ellos’ låt "Walk with me"