Made by Women

Made by women

Made by Women er en plattform skapt av kvinner, for kvinner. Vi vil fremheve autentiske, ærlige historier, og gi rom for kvinnestemmene. Her kan dere få med dere Loreens historie. Loreen er sanger, låtskriver og artist. Hun er en kvinnes stemme – for alle kvinners skyld.

Vi får ofte høre at vi ikke duger, at vi ikke strekker til. Selv om noen påstår det om oss, betyr det ikke at det er sant. Vi må begynne å leve vår egen sannhet.

Kan vi styre det vi ser i oss selv? Det vi ser når vi stirrer inn i speilet tidlig om morgenen? Loreen hørte helsesøster på skolen be en annen elev om å gjøre nettopp det. «Neste gang du ser deg selv i speilet», sa helsesøster, «fortell deg selv at du er vakker. Gjør det om igjen og om igjen, helt til du tror på det». Kanskje det er sånn, at de ordene vi hører bestemmer hvordan vi oppfatter oss selv. For etter den dagen gikk Loreen hjem, stilte seg foran speilet og sa, for første gang, at hun var vakker. Hun sa det til seg selv, og med tiden stolte hun på det speilbildet fortalte. Til slutt elsket hun det hun så. Vi kan skape vår egen sannhet, og vi kan leve den fullt ut. Å gjøre det, leve vår egen sannhet, er løsningen til alt.Manus Scripts of Michaela Hamilton.

Made by women

Si hvem du er. Fortell det til deg selv, fortell det til alle andre. Til slutt vil vi tro deg.

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.

Made by Women

Hver kvinne har en historie å fortelle. Noe eget og unikt, som i sin uretusjerte form når det som er vakkert. Vi har skapt en plattform for å løfte noen slike historier, naturlige og ærlige, fordi det er i dem vi kan finne noe å kjenne oss igjen i. Det er gjennom gjenkjennelse vi lærer – om oss selv og hverandre. Vi lar ulike kvinners stemmer høres, for alle kvinners skyld.