Brun uten sol fra St.Tropez

Self Tan Purity Bronzing Water Gel er en lett og transparent brun-uten-sol-gele som gir et naturlig gyllenbrunt resultat på bare 3 timer. Den innovative formelen har en herlig tropisk duft som samtidig effektivt skjuler «BUS-lukten". Den klare gele-til-vann formelen absorberes umiddelbart på huden og er beriket med hyaluronsyre for en ekstra fuktboost samt den plantebaserte fuktregulatoren PentavitinTM for langvarig fukt. Er beriket med tropisk hibiskusekstrakt som med sine antioksidative egenskaper hjelper huden å beskytte seg mot effekten av frie radikaler. Inneholder også vann fra grønn mandarin for å friske opp huden og aloe vera for å fukte og roe. GYLNE REGLER FOR EN PERFEKT BRUNFARGE UTEN SOL:
Trinn 1: Rens og peel huden et døgn før bruk. Fukt tørre hudområder som albuer, knær, ankel, føtter og eventuelt lyse hår.
Trinn 2: For beste resultat, påfør den ved hjelp av vår påføringshanske i oppadgående sirkelbevegelser. Sørg for at alle hudområder dekkes, og påfør til slutt gele som er til overs i hansken over hender og føtter.
Trinn 3: Vent til huden føles tørr før du kler på deg.
Trinn 5: Vedlikehold fargen og få den til å vare lenger ved å fukte huden hver dag og peele regelmessig.

Artikkelnummer: 1563828

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale