Ansiktsmaske fra Shiseido

Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask fra Shiseido er en mineralleiremaske og skrubb i ett og samme produkt som renser porer i dybden. Ved hjelp av Satokibi-sukkerrør fjernes overflødig talg for å forhindre forekomsten av sorte prikker, og vegetabilsk eksfoliering fjerner døde hudceller. Denne skrubbmasken er vegansk, passer for alle hudtyper og er for deg som etter bruk vil ha en myk og glatt hud med mindre synlige porer. Passer for alle, men er perfekt som første hudpleieprodukt til en ungdom som vil skape sin første hudpleierutine.

Påføres på renset, tørr hud. Ta en mengde på størrelse med to kirsebær og masser inn over ansiktet, unngå munn- og øyeområdet. La virke i 5 minutter og skyll av. Anbefalt bruk er 2 ganger i uken for å få best mulig resultat.

Fra jorden til ditt ansikt
I arbeidet med Waso har Shiseido samarbeidet med lokale, japanske bønder fra de områdene der ingrediensene vokser best, fremfor tradisjonelle, storskala leverandører. Det skaper nye, lokale arbeidsplasser og en høy kvalitet på avlingene.

Bærekraftige forpakninger
95% av Wasos krukker består av resirkulert plast, og emballasjen er FSC-merket. For å redusere bruken av plast inneholder krukkens lokk 30% risskall.

Artikkelnummer: 1662284

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale