Shiseido Waso Koshirice Tinted Calming Spot Treatment 8 ml

345 NOK

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 59 kr/md.
Les mer

Elpy logo
Waso Koshirice Tinted Calming Spot Treatment 8 ml

3 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager

Øyekrem fra Shiseido

Shiseido introduserer Koshirice Tinted Calming Spot Treatment fra Shiseidos hudpleieserie Waso, hudpleie tilpasset en yngre hud. En punktbehandling og concealer i ett som umiddelbart skjuler kviser og urenheter, samtidig som de roer ned og virker forebyggende mot dem. En blanding av antioksidanten Koshihikari-ris og salisylsyre gjør at utseendet på urenhetene avtar, samtidig som concealeren dekker rødhet. Passer alle hudtyper og er helt vegansk.

Påfør et tynt lag på det rammede området. Følg opp med en dagkrem som inneholder solfaktor, eller bruk vanlig solkrem over. Kan brukes over sminke. Anbefalt bruk er 2-3 ganger per dag.

Fra jorden til ditt ansikt
I arbeidet med Waso har Shiseido samarbeidet med lokale, japanske bønder fra de områdene der ingrediensene vokser best, fremfor tradisjonelle, storskala leverandører. Det skaper nye, lokale arbeidsplasser og en høy kvalitet på avlingene.

Bærekraftige forpakninger
95% av Wasos krukker består av resirkulert plast, og emballasjen er FSC-merket. For å redusere bruken av plast inneholder krukkens lokk 30% risskall.

Artikkelnummer: 1662259

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.