Booster & essenser fra Shiseido

Shiseido introduserer Koshirice Calming Spot Treatment fra Shiseidos hudpleieserie Waso, hudpleie tilpasset en yngre hud. En mild, ikke-uttørkende, alkoholfri punktbehandling som roer ned og motvirker kviser og urenheter for at du skal føle deg komfortabel med huden din. En blanding av Koshihikari-ris og salisylsyre gjør jobben mens den transparente formelen gir et naturlig resultat og kan brukes over sminke. Passer alle hudtyper og er helt vegansk.

Påfør et tynt lag på det rammede området. Følg opp med en dagkrem som inneholder solfaktor, eller bruk vanlig solkrem over. Kan brukes over sminke. Anbefalt bruk er 2-3 ganger per dag.

Fra jorden til ditt ansikt
I arbeidet med Waso har Shiseido samarbeidet med lokale, japanske bønder fra de områdene der ingrediensene vokser best, fremfor tradisjonelle, storskala leverandører. Det skaper nye, lokale arbeidsplasser og en høy kvalitet på avlingene.

Bærekraftige forpakninger
95% av Wasos krukker består av resirkulert plast, og emballasjen er FSC-merket. For å redusere bruken av plast inneholder krukkens lokk 30% risskall.

Artikkelnummer: 1662270

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale