Shiseido Ultimune Power infusing eye concentrate 15 ml

705 NOK

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 89 kr/md.
Les mer

Elpy logo
Ultimune Power infusing eye concentrate 15 ml

2 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager

Øyekrem fra Shiseido

Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate fra Shiseido er et effektivt anti-ageing øyenserum som forebygger og forbedrer tegn til tretthet og aldring, et serum skapt for den sensitive huden rundt øynene. Øyenområdet er kvinner hovedsakelige problemer når det gjelder hudpleie, ettersom det er det første stedet som mister fukt og viser tegn til aldring og tretthet.

Øynene definerer 90% av vårt uttrykk, og spiller stor rolle for hvordan vi fremstår for andre. Men siden huden rundt øynene er tre ganger tynnere enn huden i resten av ansiktet, er den mye mer sårbar for skader som skyldes dagliglivet: stress, forurensning, UV-stråling, søvnmangel og til og med friksjon - fra å fjerne vrien maskara til å gni øynene for å bekjempe skjermtretthet.

Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate er et serum skapt for den tynne huden rundt øyenområdet. Det aktiverer hudens indre forsvar og styrker den sensitive huden mot skader og de første tegn til aldring, samtidig som den tar seg av mørke ringer.

Med formel inspirert av mer enn 20 års forskning og drevet av ImuGenerationRED Technology™, gir Ultimune Eye øyenpartiet en ny look:
- Fukt hele dagen
- Redusert synlighet av hevelser, fine linjer og mørke ringer under øynene
- Gir huden klarhet og et ungdommelig utseende

Bruk: Påfør morgen og kveld etter ansiktsrens og mykgjører. Bruk serumet etter Ultimune Face-serumet før du påfører ansikts- og øyenkrem. Trykk ned pumpen en gang for å få ut produktet på hendene, og påfør forsiktig under øynene og på øyelokkene.

Artikkelnummer: 1719422

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.