Shiseido Sun Clear Stick SPF50 20 g

555 NOK

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 77 kr/md.
Les mer

Elpy logo
Sun Clear Stick SPF50 20 g

3 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager

Ansikt fra Shiseido

Shiseido Clear Suncare Stick SPF50 er en transparant solfaktorstift som smidig appliseres direkte på huden der du ønsker uten å klisse eller gi synlige rester. Med Shiseidos innovasjonsteknologi innen solbeskyttelse, SynchroShield™, blir Shiseido Clear Suncare Stick enda mer effektiv og gir bedre beskyttelse i kontakt med varme, vann eller svette. Perfekt for en aktiv hverdag hvor solfaktoren må være på plass. Shiseido Clear Suncare Stick beskytter mot UVA/UVB-stråler samt har en mykgjørende effekt for å unngå tørr hud. Passer når som helst, hvor som helst og på alle hudtyper. Stiften strykes direkte på huden, og kan brukes på både ansikt og kropp. Påfør om morgenen før sminke for primereffekt, og gjenta deretter i løpet av dagen over sminken for å sikre maksimal beskyttelse.

Inneholder det botaniske ingredienskomplekset Profense CL som hjelper til med å forhindre UV-skader som forårsaker rynker og ujevn hudtone. Inneholder også en anti pollution-formel som forhindrer at forurensning fester på huden, samt antioksidanter som beskytter mot skader som kan skyldes forurensning. Shiseido Clear Suncare Stick er svært vannresistent, noe som fører til mindre produktrester i havet når du bader, sammenlignet med ikke-vannresistente produkter.

Produktet kommer i en ziplock-pose som er fremstilt av 72% sertifisert biologisk nedbrytbart materiale, og er ment for gjenbruk.
Passer å brukes som en beskyttende primer under sminke, og kan også påføres over sminke.

Artikkelnummer: 1637328

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.