Treningssko fra Saucony

Den tredje versjonen av Sauconys Endorphin-modell har fått en ny, lettere overdel og bedre hælgrep. Fra oversiden omsluttes foten på en komfortabel og stabil måte ved hjelp av formbar, sømløs og godt ventilert mesh. Rundt mellomfoten er det en stabiliserende 3D-tekstur som, i kombinasjon med den oppdaterte eksterne TPU-hælkappen, sikrer at foten holdes stabilt på plass under hele økten.

Endorphin Shift 3 er et perfekt valg av løpesko for deg som leter etter allsidige sko til både distanse- og restitusjonsøkter og lange intervall- og tempoøkter. Med lav vekt, høy komfort og raske følelse medvirker modellen til ren og skjær løpeglede.

Den høye mellomsålen består av støtdempende PWRRUN, som sammen med toppsålen i PWRRUN+ gir en skånsom og energigjengivende støtdemping. Til versjon 3 er modellen dessuten bygget på med ytterligere 2 mm PWRRUN, noe som i tillegg til å gi mer demping og energigjengivelse, også medvirker til svært høy og behagelig komfort. Den høye, stive, avrundede mellomsålen og den nye Centerline-teknologien gir et springbrett fullt av energi for den fremoverdrevne kraften i SPEEDROLL-teknologien. Den nye Centerline-teknologien sentrerer foten ved nedtråkk og styrer den deretter fremover under stegets bevegelse. Den fremoverdrevne kraften gjør at løpingen føles lettere og raskere. Den lette yttersålen i slitesterk XT900-gummi gir godt grep mot underlaget slik at du kan løpe avspent og samtidig holde farten oppe.

Artikkelnummer: 1678332-01-017

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.