"Innenfor den kulinariske mesterkunsten dukker karbonstålwoken opp, et kar av dyp betydning. Den er laget av spunnet karbonstål med en diameter på 32 cm og er den perfekte woken for både restauranter og hjemmekjøkken på jakt etter god matlagingsinspirasjon.
Wok laget av 2,5 mm spunnet karbonstål med en diameter på 32 cm og et håndtak av tre.
Karbonstål er utmerket til all slags wokkoking: grønnsaker, ris, fisk, kylling og kjøtt. Woker i karbonstål tåler høye temperaturer og har de samme egenskapene som støpejern, men med lavere vekt. Satakes wok i karbonstål er ferdigbrent og klar til bruk etter en første vask.
før første gangs bruk: Kok opp litt vann i woken i noen minutter. Rengjør woken med den medfølgende børsten og litt oppvaskmiddel. Skyll og tørk grundig. Wokens naturlige non-stick-funksjon blir bedre og bedre jo mer du bruker den.
vær oppmerksom på at håndtaket er laget av tre, og at woken ikke kan brukes i stekeovnen.
la aldri woken ligge i vann. Vask woken i varmt vann umiddelbart etter bruk, og tørk den grundig. Innsiden av woken vil endre farge jo mer du bruker den, noe som er normalt. Raske temperaturendringer kan føre til ujevn bunn. Varm opp woken gradvis til ønsket temperatur. Tilberedning av mat med høy surhetsgrad vil forringe det naturlige patinasjelaget og anbefales ikke. Hell aldri kaldt vann i en varm wok. Bruk aldri boost-funksjonen med woker i karbonstål. Denne funksjonen er kun beregnet på kokende vann.
woken i karbonstål må ikke vaskes i oppvaskmaskin."