Satake brødform / brødovn i støpejern brødformen i støpejern vil vare i generasjoner hvis den blir tatt godt vare på. Innsiden av lokket har forhøyninger som gjør at brødet kan kjøle seg ned og hvile på lokket og samtidig luftes til den perfekte skorpen. Støpejernspannen fordeler varmen jevnt og stabilt rundt, noe som også gir brødet den virkelig fine skorpen med jevn steking. Stekepannen tåler selvfølgelig stekeovn, men kan også brukes på alle typer ovner hvis det er ønskelig. Lokket kan brukes som en avlang grillpanne, og pannen kan brukes til alt fra patéer, bakverk eller til og med en langtidsstekt gryterett. Brødformen er klar til bruk etter en første rengjøring. Etter bruk bør formen avkjøles før rengjøring. Vask formen med varmt vann og en oppvaskbørste. Unngå oppvaskmiddel. Tørk formen for hånd umiddelbart etter vask. Oppbevar formen på et tørt sted. Hvis formen ser uttørket og flekkete ut, smør den inn med matolje og tørk den med tørkepapir. Dimensjoner: 37 x 14 x 11 cm volum: 3 l vekt: 5,1 kg