Skijakker fra Salomon

Skijakke Outlaw 3in1 Jacket W fra Salomon kombinerer et 20k/20k-værbestandig skall og en innerskjorte som er isolert med PrimaLoft® Black Eco 100 g/m2. Sammen utgjør de den perfekte skijakke. Separat har de flere ulike bruksområder, fra regnjakke til varm turskjorte.
Yttermaterialet AdvancedSkin Dry beskytter deg mot regn, snø og vind fra utsiden, mens innsiden gir deg god ventilasjon og komfort takket være membranen som slipper ut fukt. Vannsøyle 10 000 mm og pusteevne 10 000 g/m2/24h. Innerskjorten har en syntetisk isolering med PrimaLoft® 100 g/m2 som gir varme, komfort, er myk og ekstremt komprimerbar.
Fast, justerbar og hjelmkompatibel hette. Høy krage med myk, børstet trikot på innsiden ved haken. Lukkes med glidelås. Glidelås i ermekantene. To lommer nederst med glidelås og håndvarmefôr. En pussefille festet i venstre lomme. En brystlomme med beskyttet glidelås, og en heiskortlomme på venstre erme med glidelås. En innerlomme i mesh til skibriller og en innerlomme med glidelås. Justerbar i midjen med snøring bak. Lengde ca. 75 cm i str S.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyamid
  • Ytterstoff: 84% Polyamid, 16% Elastan
  • Vaske: Maskinvask 30°

Artikkelnummer: 1597864-01-S

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale