×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

8 treff sortert på

 • Velg og vrak blant våre pene, populære hipstertruser. Hipstertruser er lavt skårne, sitter rundt hoftene og er like brede både foran og bak.Vi har ensfargede, fargeglade og mønstrede hipstertruse i ulike farger og materialer. Sjekk vårt utvalg og finn dine favoritter.

 • Ellos Collection - Hipster Exquisite

  Ellos Collection Hipster Exquisite

  39 NOK 129 NOK -70%

  Flere farger

 • Ashley Graham - Truse Essentials

  Ashley Graham Truse Essentials

  125 NOK 249 NOK -50%
 • Ashley Graham - Truse High Cut Pantie

  Ashley Graham Truse High Cut Pantie

  188 NOK 269 NOK -30%
 • La Redoute Collections Plus - Blondetruse

  La Redoute Collections Plus Blondetruse

  125 NOK 249 NOK -50%
 • Ellos Collection - Truse Hermine

  Ellos Collection Truse Hermine

  65 NOK 129 NOK -50%
 • Ellos Collection - Hipster Exquisite

  Ellos Collection Hipster Exquisite

  39 NOK 129 NOK -70%

  Flere farger

 • Ellos Collection - Hipster Jolly

  Ellos Collection Hipster Jolly

  77 NOK 129 NOK -40%
 • Ellos Collection - Hipstertruse Rainbow 2-pk

  Ellos Collection Hipstertruse Rainbow 2-pk

  119 NOK 199 NOK -40%

Du har sett 8 av 8 produkter